Op zondag 11 december noemen wij namen en eren we alle kinderen, ver weg en heel dichtbij, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, heel kort of al tientallen jaren geleden zijn overleden. Om 18.30 uur verzamelen we bij de zonnespits in Elisabeth Groen, Heiligenbergerweg 151 in Amersfoort. We steken om 19.00 uur de kaars aan en laten de herinnering aan jouw dierbare kind, jouw broer, buurkind, nichtje, neef, klasgenootje stralen. Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

Wij nodigen iedereen uit, vader, moeder, broer, zus, opa, oma, vriend, leerkracht of gewoon een lieve buur, ieder die zich verbonden voelt. Het zou fijn zijn als je een steentje of kei wilt meenemen. De namen van alle kinderen, geschreven op een hart van bloemzaadpapier, zullen we in de Wereldlichtjesdag boom hangen. Deze blijven hangen tot na oud en nieuw.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, wat je overeenkomstig hebt met elkaar is het gemis. Met woorden, muziek en het licht vertellen we deze avond van de pijn die er steeds weer is, en van de liefde die blijft. We willen er zijn voor iedereen die zijn of haar kind moet missen, ongeacht geloof en cultuur.